NOUTĂŢI

29 martie 2018

Adeseori micile afaceri necesită cheltuieli suplimentare: achiziționarea de materii prime sau utilaje noi, repararea utilajelor, transportul mărfurilor, îmbunătățirea locului de muncă etc. Respectivele necesităţi pot apărea zilnic, însă, uneori nu dispunem de suficiente mijloace financiare pentru a le rezolva. Primirea unui credit de consum în Moldova, la oricare bancă, poate deveni o problemă reală pentru un întreprinzător individual, prin urmare, în ultimul timp a devenit popular creditul on-line – microcredit cu o durată maximă de o lună, fără adeverinţă de salariu şi alte nuanțe birocratice.

DaCredit propune o procedură uşoară de primire a microcreditului şi condiții favorabile pentru fiecare client. Politica noastră e simplă – primiţi suma necesară pentru o lună și o returnați la sfârșitul lunii, achitând 0,4% pentru fiecare zi de utilizare a banilor. Nici un fel de comisioane și cheltuieli suplimentare! Iar pentru clienții fideli, compania a dezvoltat un sistem de fidelitate plăcut, despre care puteți afla mai multe la oficiul companiei.

Mai multe despre avantaje

Avantajul ofertei pentru împrumutat nu constă întotdeauna într-o dobândă bună. Este important să înțelegeți că băncile comerciale din multe motive sunt reticente în creditarea micilor afaceri şi antreprenorilor individuali (coafori, manichiuriste, liber profesioniști, șoferi privați etc.), respectiv, nu veți putea obține în astfel de instituții un credit doar cu buletinul fără adeverinţa de salariu. În plus, pentru ei e important nivelul venitului dumneavoastră, fondurile de rezervă, bunurile imobile, istoria de credit, existenţa garanților. Prin urmare, o soluție perfectă pentru dumneavoastră poate fi doar credit on-line. Solicitarea de credit fără certificate poate fi îndeplinită chiar acum pe site-ul nostru. Timp de 24 de ore veți primi banii solicitaţi pentru necesităţile personale.

Afacerea dumneavoastră poate deveni mai profitabilă datorită investiţiilor adiţionale! Primiţi un credit în Moldova doar cu buletinul la DaCredit şi gândiți-vă numai la planurile dumneavoastră pentru viitor!