Спасибо, Ваше письмо успешно отправлено.

В течение нескольких часов Вам на почту придет подтверждение.

Banii imediat

Credite rapide on-line pentru orice necesităţi.
în numerar până la 20000 lei în ziua solicitării creditului.

Prezentul calcul este indicativ. Suma totală care va fi achitată nu va putea depăși dublul soldului maxim al Creditului utilizat în cursul Termenului. Creditorul va efectua scăderi din Dobânda de 50% anual. Alte plăți decât dobânda nu pot depăși 0,04%/zi din valoarea totală a creditului (plafonul liniei).
Dacredit nu percepe careva comisioane ascunse sau taxe suplimentare.


Calculați costul creditului acum

Valoarea creditului
20000
1000 lei
20000 lei
Perioada împrumutului
10
180 zile

Total spre plată

22400 lei

Costul creditului:

2500 lei

Comision:

0%

CUM FUNCȚIONEAZĂ

De obicei, pentru obţinerea creditului trebuie să aveți o istorie de credit bună şi să demonstraţi solvabilitatea Dumneavoastră. Cu noi, totul este mult mai simplu: Dacredit va examina solicitarea Dumneavoastră fără formalităţi inutile şi vă va transfera banii pe cardul bancar, pe contul curent sau îi va elibera în numerar.

Completaţi solicitarea de credit

Primiţi confirmarea prin e-mail

solicitarea va fi examinată
timp de 5 ore

Primiţi banii

DE CE DACREDIT

Uneori planurile noastre sunt zădărnicite de evenimente neprevăzute. Salariul este achitat cu întârziere, iar taxa de studii trebuia să fie achitată deja ieri? Automobilul s-a stricat inoportun? Poate beneficiaţi de o ofertă fierbinte de la operatorul de turism, sau de un abonament anual cu preț redus la clubul de fitness?
Pentru asistența rapidă în astfel de situații, compania de microfinanțare DaСredit vă stă mereu la dispoziţie. Noi oferim microcredite on-line și acordăm banii în ziua solicitării, fără tărăgănarea bancară obişnuită.
Nu avem nevoie de un certificat de salariu, garanți și proprietate în gaj. Completați un formular simplu cu datele personale și soluţionaţi-vă imediat problema financiară.
Serviciul de acordare a creditelor fucţionează în regim on-line: pentru încheierea contractului şi primirea banilor nu este nevoie să vă deplasaţi din faţa computerului.

Prin intermediul site-ului nostru  puteţi obţine rapid şi simplu împrumuturi şi credite în Chişinău. Veţi primi răspunsuri la toate întrebările ce ţin de tema creditelor în Moldova şi, decizionând asupra condițiilor, puteți depune cererea on-line.

Compania DaСredit oferă:
– deservirea clienţilor on-line în întreaga țară;
– credite în Moldova, eliberate în moneda națională (lei);
– îndeplinirea facilă a cererii de credit şi primirea unui răspuns prompt;
– aprobarea a aproximativ 100% din solicitările de credit;
– rata dobânzii favorabilă de 0,136% pe zi;
– cerințe minime în raport cu cele mai profitabile servicii.

Succint despre companie

DaСredit este o organizaţie de microfinanţare sigură, care lucrează cu cetăţenii Republicii Moldova care au atins vârsta de majorat. Activăm de ceva timp pe piața financiară locală, an de an amplificând tempoul și volumul operaţiilor. Îndeplinind cererea de credit de pe site-ul nostru, puteţi primi un credit on-line aflându-vă în orice colț al țării. Având cu sine doar buletinul de identitate, puteţi perfecta şi primi în oficiul nostru Credit Chişinău. Creditul on-line este convenabil, deoarece poate fi primit şi rambursat fără a vă deplasa în oficiul companiei, exclusiv prin intermediul comunicațiilor electronice.

Puteți alege nu numai suma creditului dar, de asemenea, şi perioada de rambursare a acestuia (5-30 zile).
Împrumuturi de la Dacredit –  convenabil, profitabil și foarte simplu!

MODALITĂŢI DE RAMBURSARE A CREDITULUI

Returnarea creditului către Dacredit este la fel de facilă ca şi obţinerea acestuia. Alegeţi modalitatea convenabilă pentru Dumneavoastră.

Achitarea on-line

pe cardul bancar în baza
numărului contractului

Achitarea la bancă

prin ordin
de plată

Achitarea în numerar

în oficiul
companiei

NOI SPUNEM „DA”, DE FIECARE DATĂ CÂND AVEȚI NEVOIE DE BANI

Îndepliniţi-vă dorinţele fără a ezita. Nu vă refuzaţi în micile plăceri ale vieţii.
Faceţi cadouri, călătoriţi, renovaţi aparatele de uz casnic şi rezolvaţi orice situaţii financiare cu ajutorul Dacredit.

Gata cu amânarea propriilor dorințe. Primiți banii chiar acum, fără a vă deplasa din faţa computerului.