Cu ce scop

NOI SPUNEM „DA”, DE FIECARE DATĂ CÂND AVEȚI NEVOIE DE BANI

Nimeni nu este asigurat împotriva unor situaţii neprevăzute și, uneori, se întâmplă că apare o necesitate urgentă de bani. În astfel de cazuri noi suntem mereu la dispoziţia Dumneavoastră – compania de microfinanțare Dacredit – credite rapide în ziua depunerii cererii.

Dezagreabil, dar adevărat: în majoritatea cazurilor cele mai atractive și mult aşteptate planui sunt contracarate din cauza problemelor financiare. Există situații când trebuie să faceţi rost de bani în mod urgent şi nu dispuneţi de timp suficient pentru îndeplinirea formalităţilor bancare, cu toată tergiversarea birocratică asociată, şi, totodată, nu aveţi posibilitatea de a împrumuta bani de la prieteni. Anume în astfel de cazuri compania Dacredit vă stă mereu la dispoziţie.

Cum are loc perfectarea documentelor

Noi oferim credite rapide on-line cu un pachet minim de documente şi cu o rată a dobânzii inimaginabil de joasă. Întârzierea achitării salariului nu va mai fi cauza economisirii silite. Nu mai este nevoie de a vă priva şi a amâna planurile pentru mai târziu, deoarece puteţi primi banii imediat şi să îi rambursaţi în termen de o lună. Va oferim o serie de oferte atractive, cum ar fi:

 

S-a defectat automobilul sau beneficiaţi de o ofertă fierbinte de la operatorul de turism? Obţineţi credite rapide în Chişinău în ziua solicitării împrumutului. Visele devin realitate împreună cu un partener financiar de încredere – compania Dacredit!

Sărbătoare de familie. Trebuie să cumpăraţi un cadou.

În curând e nunta surorii, ziua de naștere a mamei sau aniversarea căsătoriei, iar dumneavoastră nu ați cumpărat un cadou? Nu ajung bani? Luaţi un credit fără gaj şi bucuraţi-vă persoanele dragi! 

Închiderea altor datorii curente

Aveţi o datorie pentru contractul de studii? Aţi procurat mobila în rate și nu v-aţi achitat până acum? DACREDIT vă va ajuta să rambursaţi datoriile chiar astăzi! 

 

Achitarea serviciilor comunale 

Actualmente datoria pentru energia termică reprezintă un fenomen comunDar puțini știu că neachitarea la timp va atrage după sine intentarea unui proces în instanţă.  Cu DACREDIT puteți achita astăzi toate datoriile pentru serviciile comunale!

 

Odihnă

Prietenii v-au luat prin surprindere cu propunerea de a zbura cu ei în Turcia sau în Grecia? Aţi primit o ofertă avantajoasă de la agenţia de turism, dar nu dispuneţi de suficienţi bani pentru vacanţă? Nu vă refuzaţi în micile plăceri ale vieţii! Luaţi banii de la DACREDIT şi odihniţi-vă după propriul plac!

 

 Pentru tratament

Maladiile ne afectează pe neprins de veste. Banii pentru medicamente și tratament sunt necesari de urgenţă – de acest fapt depinde succesul tratamentului în ansamblu! În astfel de cazuri, apelaţi la asistența financiară de urgență – la DACREDIT! Noi vă stăm mereu la dispoziţie.