Спасибо, Ваше письмо успешно отправлено.

В течение нескольких часов Вам на почту придет подтверждение.

Banii imediat

Credite rapide on-line pentru orice necesităţi.
în numerar până la 20000 lei în ziua solicitării creditului.

Prezentul calcul este indicativ. Suma totală care va fi achitată nu va putea depăși dublul soldului maxim al Creditului utilizat în cursul Termenului. Creditorul va efectua scăderi din Dobânda de 50% anual. Alte plăți decât dobânda nu pot depăși 0,04%/zi din valoarea totală a creditului (plafonul liniei).
Dacredit nu percepe careva comisioane ascunse sau taxe suplimentare.


Calculați costul creditului acum

Valoarea creditului
20000
1000 lei
20000 lei
Perioada împrumutului
10
180 zile

Total spre plată

22400 lei

Costul creditului:

2500 lei

Comision:

0%

CUM FUNCȚIONEAZĂ

De obicei, pentru obţinerea creditului trebuie să aveți o istorie de credit bună şi să demonstraţi solvabilitatea Dumneavoastră. Cu noi, totul este mult mai simplu: Dacredit va examina solicitarea Dumneavoastră fără formalităţi inutile şi vă va transfera banii pe cardul bancar, pe contul curent sau îi va elibera în numerar.

Completaţi solicitarea de credit

Primiţi confirmarea prin e-mail

solicitarea va fi examinată
timp de 5 ore

Primiţi banii

Oamenii noștri sunt obișnuiți cu faptul că, dacă luați credite în Moldova, trebuie să fiți pregătiți pentru comisioane ascunse și costuri suplimentare, cu toate acestea, acest lucru poate fi atribuit în principal băncilor comerciale. Instituțiile financiare precum DaCredit au elaborat nişte condiții de creditare destul de simple – luaţi un credit doar cu buletinul fără adeverinţă de salariu în sumă de până la 4000 lei şi pentru fiecare zi de utilizare plătiți doar 0,136%. De asemenea, puteți rambursa împrumutul anticipat cu recalcularea sumei, sau să îl extindeți în baza unor condiţii individuale. Totul este foarte simplu și transparent.

Doriţi să luaţi un microcredit on-line şi nu ştiţi care sumă va trebui rambursată în cele din urmă?

Puteţi aplica pentru un microcredit on-line timp de câteva minute pe site-ul companiei şi la fel de rapid puteți calcula suma totală a împrumutului. Pentru aceasta, pe site aveţi la dispoziţie un simplu instrument – calculatorul de credit. În calculator, indicați suma împrumutului și perioada pentru care ați luat creditul. Programul va calcula automat suma totală spre rambursare.

Astfel, dacă doriți să luați 4000 lei pe o perioadă de 30 de zile, peste o lună va trebui să rambursați doar 4480 lei. Nici un fel de costuri suplimentare sau dobânzi ascunse!

DaCredit – este o companie financiară care merge în întâmpinarea clienților săi și oferă sprijin financiar persoanelor din diferite segmente ale populației. Dacă într-adevăr aveți nevoie de bani, sunteți o persoană responsabilă și sunteți conștient de acțiunile întreprinse, vă vom oferi cu încredere un microcredit on-line cu un termen de o lună, pentru a vă ajuta să vă rezolvţi problema.

Nu ne interesează pentru ce veţi cheltui mijloacele financiare primite – repararea apartamentului, plata datoriilor, cumpărarea tehnicii sau cadourilor, cumpărarea foilor de odihnă sau plata pentru sala de festivităţi. Nu e necesar să prezentaţi un raport privind cumpărăturile făcute. De asemenea, nu punem întrebări inutile, nu efectuăm o mulțime de verificări, nu solicităm un teanc de hârtii şi o istorie de credit impecabilă. La noi puteţi obţine un credit cu buletinul fără adeverinţă de salariu în valoare maximă de 4000 lei pe un termen de o lună chiar în ziua depunerii solicitării de credit.

Mai mult ca atât, nu este necesar să dispuneţi de un cont bancar, sau să aveţi în proprietate bunuri imobile sau mobile. Dacă completați acum solicitarea de credit on-line, veţi fi informat deja astăzi referitor la decizia privind acordarea împrumutului.

Procedura de obținere a unui microcredit fără certificate

Procedura de obținere a unui credit în Moldova de la compania DaCredit este una foarte simplă. Pe site-ul oficial al companiei trebuie să accesați secțiunea de aplicare on-line. Completarea unui formular standard va dura nu mai mult de 7-9 minute. La acesta va trebui să anexați buletinul dumneavoastră scanat. Solicitarea de credit va fi procesată de către managerii companiei în ziua depunerii acesteia și, dacă decizia va fi pozitivă, veți fi contactat pentru a finaliza procedura. Credit în numerar fără certificate – este o soluție reală de care puteți beneficia chiar astăzi. Primiţi banii până la salariu – trăiţi acum!

Adeseori micile afaceri necesită cheltuieli suplimentare: achiziționarea de materii prime sau utilaje noi, repararea utilajelor, transportul mărfurilor, îmbunătățirea locului de muncă etc. Respectivele necesităţi pot apărea zilnic, însă, uneori nu dispunem de suficiente mijloace financiare pentru a le rezolva. Primirea unui credit de consum în Moldova, la oricare bancă, poate deveni o problemă reală pentru un întreprinzător individual, prin urmare, în ultimul timp a devenit popular creditul on-line – microcredit cu o durată maximă de o lună, fără adeverinţă de salariu şi alte nuanțe birocratice.

DaCredit propune o procedură uşoară de primire a microcreditului şi condiții favorabile pentru fiecare client. Politica noastră e simplă – primiţi suma necesară pentru o lună și o returnați la sfârșitul lunii, achitând 0,4% pentru fiecare zi de utilizare a banilor. Nici un fel de comisioane și cheltuieli suplimentare! Iar pentru clienții fideli, compania a dezvoltat un sistem de fidelitate plăcut, despre care puteți afla mai multe la oficiul companiei.

Mai multe despre avantaje

Avantajul ofertei pentru împrumutat nu constă întotdeauna într-o dobândă bună. Este important să înțelegeți că băncile comerciale din multe motive sunt reticente în creditarea micilor afaceri şi antreprenorilor individuali (coafori, manichiuriste, liber profesioniști, șoferi privați etc.), respectiv, nu veți putea obține în astfel de instituții un credit doar cu buletinul fără adeverinţa de salariu. În plus, pentru ei e important nivelul venitului dumneavoastră, fondurile de rezervă, bunurile imobile, istoria de credit, existenţa garanților. Prin urmare, o soluție perfectă pentru dumneavoastră poate fi doar credit on-line. Solicitarea de credit fără certificate poate fi îndeplinită chiar acum pe site-ul nostru. Timp de 24 de ore veți primi banii solicitaţi pentru necesităţile personale.

Afacerea dumneavoastră poate deveni mai profitabilă datorită investiţiilor adiţionale! Primiţi un credit în Moldova doar cu buletinul la DaCredit şi gândiți-vă numai la planurile dumneavoastră pentru viitor!

 

În zilele noastre majoritatea persoanelor se confruntă cu anumite probleme financiare. În caz dacă doriţi să startaţi o mică afacere, să plătiți datoriile acumulate pentru serviciile comunale, să cumpărați articolul dorit pentru casă, sau, pur și simplu să sărbătoriţi un eveniment mult-aşteptat și, în același timp, nu dispuneţi de suficiente mijloace financiare, nu vă faceți griji! Vă oferim o soluție profitabilă – credite rapide fără a ieşi din casă!

Pentru a primi un credit în Chişinău doar cu buletinul, accesați site-ul nostru de pe orice dispozitiv și completați o simplă solicitare de credit. Spre deosebire de sistemele bancare, nu veţi avea nevoie de certificate suplimentare şi de garanţi. Solicitarea Dumneavoastră de credit va fi prelucrată rapid şi, până la sfârşitul zilei, veţi primi banii necesari pe care îi veţi putea cheltui pentru propriile necesităţi!

Îndeplinind cererea pentru microcredit rapid on-line, în calculator, specificați suma pe care doriți să o primiți și imediat veți vedea calculul sumei spre rambursare. Serviciile noastre sunt absolut transparente: vă oferim suma necesară, pe care dumneavoastră urmează să o rambursați la timp. Nu avem nici un fel de dobânzi ascunse, sau condiții dubioase! Este simplu – plătiți o dobândă favorabilă numai pentru utilizarea banilor primiţi.

Credit rapid on-line – este o decizie a unei persoane moderne, libere și rezonabile. Fără cozi, fără tărăgănări birocratice şi fără cerinţe privind nivelul veniturilor. Avem încredere în clienții noștri și, prin urmare, acordăm credite rapide fără adeverinţa de salariat în cel mai favorabil și mai convenabil mod – on-line, fără a ieşi din casă!

Cât de des, avem nevoie urgentă de bani: trebuie să înlocuiți electrocasnicile, să duceţi maşina la staţia de deservire tehnică, să reparați acoperișul, să chemați meşterul instalator, etc. Această listă poate fi continuată la nesfârşit. Astăzi totul necesită bani urgent.

În astfel de situații există microcredite on-line urgente, sau, altfel spus – credit expres. Din ce motiv se numesc urgente? Deoarece examinarea solicitării dumneavoastră nu durează mai mult de o zi. Împrumuturile rapide vor rezolva problema la timp, fiindcă odată ce va-ţi adresat cu solicitarea de credit, veți primi rapid banii cash sau pe cardul bancar.

 

Se întâmplă că într-o situație dificilă clientul nu dispune de timp pentru a vizita biroul companiei de credit, dar şi în cazul dat creditorii vă merg în întâmpinare şi vă oferă posibilitatea de a aplica pentru credit în Moldova fără certificat de salariu prin Internet. Ce trebuie să faceți pentru asta?

 

Cum să aplicaţi pentru microcredit on-line?

Accesaţi pagina web dacredit.md, alegeţi suma de bani care doriţi să o primiţi, completaţi solicitarea de credit cu datele dumneavoastră personale şi de contact şi aşteptaţi răspunsul. Solicitarea de microcredit on-line, după cum am menționat deja, este examinată de la câteva ore până la o zi.

 

Metoda de primire de la distanță a banilor este considerată cea mai operativă și modernă.

A primi credit cu buletinul fără certificate prin Internet – este o modalitate bună de a economisi timpul, fără a părăsi locul de muncă sau în timpul unei călătorii de afaceri într-un alt oraş. Rezolvați-vă liniștit întrebările, în timp ce creditorii vă pregătesc banii și îi trimit pe cardul dumneavoastră de credit.

 

Dacă aţi decis să luaţi credit on-line, solicitarea de credit fără certificate este deja îndeplinită şi expediată, vă dorim mult noroc și o aprobare rapidă. În curând banii vor fi la Dumneavoastră!

De multe ori ne ciocnim de micile probleme financiare care nu tolerează întârzieri. Și în astfel de situații nu este vorba de o sumă mare de bani, ci numai de mijloacele financiare necesare pentru cheltuielile zilnice. Dacă se impune necesitatea de a rezolva urgent problema financiară şi de a lua un împrumut, nu are rost să vă adresaţi la bănci, care acordă credite în Moldova cu o dobândă exagerată, deoarece va fi dificil atât să primiți cât și să rambursaţi împrumutul respectiv.

 

Soluția optimă în acest caz va fi credit on-linecredit rapid fără certificat de salariu pentru o perioadă de 1 lună. Un astfel de împrumut vă oferă posibilitatea de a procura ceea de ce aveți nevoie sau de a vă achita datoriile rapid și ușor. A primi și a rambursa creditul este, de asemenea, destul de simplu.

 

De ce este avantajos să luați microcredite rapide on-line pentru o perioadă de numai 1 lună? Ideea este că dacă luați o sumă mică pe o perioadă scurtă de timp, va fi mult mai ușor pentru dumneavoastră să rambursați datoria fără a simți lipsa de fonduri. Iar dacă veți avea nevoie să luaţi un microcredit on-line repetat, puteți face acest lucru cu ușurință.

 

Totodată, puteți obține rapid credit on-line pe termen scurt, fără a face cozi interminabile cu o grămadă de hârtii. De asemenea, nu va fi necesar să treceți prin verificări și să căutați fidejusori. Trebuie doar să accesaţi site-ul DaCredit, să setați suma necesară, să expediați formularul de cerere completat și în curând veți primi un credit rapid  fără certificat de salariu.

 

Dacă aveți nevoie de bani rapizi, DaCredit vă va oferi chiar astăzi un credit în Moldova doar cu buletinul!

Nimeni nu este asigurat împotriva situațiilor de forță majoră. Uneori facem faţă unor dificultăți financiare cu caracter personal sau la locul de muncă și întreprindem anumite măsui în vederea soluţionării acestora: apelăm la cunoscuţi şi prieteni, ne adresăm părinților noștri. Dar, fiţi de acord că acţiunile respective nu reprezintă o soluţie. La sigur nu aveţi dorinţa de a deranja părinţii, sau să vă certaţi cu prietenii din cauza unei datorii. Întotdeauna există o soluţie şi anume – împrumuturi rapide!

 

Microcreditele reprezintă soluția ușoară și rapidă a problemelor financiare urgente. Şi iată câteva motive care demonstrează că puteți lua liniştit un credit în Moldova numai cu buletinul şi să rămâneţi independent:

 

  • Microcredit on-line se acordă rapid, respectiv, în caz dacă depuneţi astăzi o solicitare de credit, aveţi toate şannsele de a primi banii în aceeaşi zi;
  • puteţi îndeplini solicitarea de credit fără a vă deplasa din faţa computerului, sau prin telefon, precum și oricând, de îndată ce aţi aflat că aveți nevoie urgentă de bani;
  • primiţi credit cu buletinul fără certificat de salariu şi nu mai pierdeţi timpul pentru a aduna o grămadă de hârtii;
  • dacă aţi indicat valoarea creditului, solicitarea on-line fără certificate a fost îndeplinită, dacă toate datele sunt de asemenea confirmate, atunci puteți obține cu ușurință banii pe cardul bancar și nu e necesar să vă deplasaţi la oficiul companiei;
  • în prezent, aproape orice credit Moldova vă permite să obțineți un împrumut. Şi anume – regulile de aplicare și emitere sunt atât de simplificate încât aproape toată lumea primeşte decizia pozitivă!

 

Fiţi raționali și inteligenţi, fiţi siguri de sine şi nu vă fie frică de problemele financiare, deoarece ceea ce poate fi rezolvat pentru bani nu se consideră o problemă. Luaţi aminte că a primi microcredit astăzi, e simplu și fără probleme!

desc ro

Beneficiaţi de un credit în perioada 8.12.2017 – 8.01.2018 şi participaţi la tombolă.

Până la 4000 lei pe lună, la 0,4% pe zi
Un procent înalt de aprobare a solicitărilor de credit
Fără gaj, garanții și certificate
100% on-line – fără a ieşi din casă sau din oficiu!

REGULAMENTUL TOMBOLEI

„DA, SURPRIZELOR”
(08 decembrie 2017 – 08 ianuarie 2018)

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Tombolei ”DA, SURPRIZELOR” (denumită în continuare „Tombolă”) este OM “DACREDITARE” SRL, cu sediul în or. Chișinău, str. Puşkin, 60/2. Tombola va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”), care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost efectuată și informarea inițială.

În perioada Tombolei, 08 decembrie 2017 – 08 ianuarie 2018, organizatorul va desfășura următoarele acțiuni:

1. Va informa consumătorii prin intermediul rețelelor de socializare Facebook, Reclamă contextuală, Google+, cât și prin intermediul SMS-urilor despre desfășurarea tombolei;

2. Va decerna premiul câștigătorului, după validarea și identificarea acestuia conform condițiilor stabilite prin prezentul Regulament.

2. DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

Tombola “DA, SURPRIZELOR” se va desfășura începând cu 08 decembrie 2017, ora 00.00, până la 08 ianuarie 2018, ora 23.59 (ora locală RM). La concurs pot participa toate  persoanele care îndeplinesc integral condițiile mecanismului de desfășurare a tombolei.

3. DREPTURI ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

La tombolă poate participa orice persoană fizică cu vârsta minimă de 21 ani, indiferent de naționalitate, rasă, sex sau religie, rezident a Republicii Moldova, care respectă condițiile și urmează indicațiile stipulate în prezentul Regulament, pentru a-și valida participarea.

La tombolă nu pot participa angajați ai Organizatorului sau rudele de gradul I ale acestora.Participarea la tombolă trebuie să constituie o confirmare a faptului că participantul respectiv a citit regulile prezentului Regulament şi le-a acceptat integral, liber consimțit și în afara oricărei constrângeri.

Doritorii de a participa la tombolă trebuie să primească un împrumut de la compania OM “DACREDITARE” SRL în perioada 08 decembrie 2017– 08 ianuarie 2018 şi, totodată, să recomande unor terţe persoane să beneficieze de un împrumut de la organizator. Vor fi considerați participanți ai tombolei persoanele numele și numărul de telefon al cărora va fi menționat de către un client nou sau repetat, care va beneficia de un împrumut. Dreptul de participare la tombolă este anulat automat în cazul în care participantul nu îndeplinește una dintre condițiile prezentului Regulament.

4. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea Nr.17 din 15.02.2007 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul
anunțării și identificării câștigătorului.

5. MECANISMUL TOMBOLEI ȘI PREMIUL ACORDAT

Pentru a participa la Tombola respectivă, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

1. Să completeze şi să expedieze solicitarea de credit pe site-ul www.dacredit.md sau www.online.dacredit.md, să semneze un contract de împrumut pentru orice sumă sau perioadă de timp (permisă pe site);

2. Să citească cu atenție regulamentul de participare la tombolă.

Selectarea și anunțarea câștigătorului:

1. Câștigătorii vor fi identificați printr-o tragere la sorți on-line, realizată cu ajutorul platformei www.random.org;

2. Pentru transparența extragerii, organizatorul va înregistra un video în timpul extragerii;

4. La data de 09.01.2018, va avea loc anunțarea câștigătorului pe wall-ul paginii oficiale de Facebook al OM “DACREDITARE” SRL;

5. PREMIUL mare valorează 10 000 lei şi va fi extras la sfârșitul tombolei, la data de 08 ianuarie 2018.

6. DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR ŞI ACORDAREA PREMIILOR

Organizatorul va apela câştigătorii Tombolei la numerele de contact menţionate în solicitările de credit, pentru a-i informa despre câştig şi procedura de ridicare a premiilor, timp de 24 ore din momentul extragerii. Numele câștigătorilor vor fi afișate pe pagina oficială de Facebook a OM “DACREDITARE” SRL.

În cazul în care câştigătorii nu vor putea fi găsiţi la numerele de contact indicate, sau nu trimit timp de 72 de ore informațiile solicitate de Organizator, se va organiza o nouă tragere la sorți între toate persoanele înregistrate și vor fi desemnaţi noi câștigători, conform Mecanismului de desfășurare a Tombolei. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive independente de el.

Pentru ridicarea premiului, câştigătorul trebuie să se prezinte personal la locul, data şi ora indicate prealabil de Organizator, timp de 30 zile calendaristice din momentul enunţării câştigătorului, să confirme identitatea sa prin prezentarea buletinului de identitate (Organizatorul va păstra o copie a acestuia). În cazul neprezentării până la data limită de ridicare, premiul va rămâne in posesia OM “DACREDITARE” SRL.

 

MODALITĂŢI DE RAMBURSARE A CREDITULUI

Returnarea creditului către Dacredit este la fel de facilă ca şi obţinerea acestuia. Alegeţi modalitatea convenabilă pentru Dumneavoastră.

Achitarea on-line

pe cardul bancar în baza
numărului contractului

Achitarea la bancă

prin ordin
de plată

Achitarea în numerar

în oficiul
companiei

NOI SPUNEM „DA”, DE FIECARE DATĂ CÂND AVEȚI NEVOIE DE BANI

Îndepliniţi-vă dorinţele fără a ezita. Nu vă refuzaţi în micile plăceri ale vieţii.
Faceţi cadouri, călătoriţi, renovaţi aparatele de uz casnic şi rezolvaţi orice situaţii financiare cu ajutorul Dacredit.

Gata cu amânarea propriilor dorințe. Primiți banii chiar acum, fără a vă deplasa din faţa computerului.