NOUTĂŢI

29 martie 2018

Oamenii noștri sunt obișnuiți cu faptul că, dacă luați credite în Moldova, trebuie să fiți pregătiți pentru comisioane ascunse și costuri suplimentare, cu toate acestea, acest lucru poate fi atribuit în principal băncilor comerciale. Instituțiile financiare precum DaCredit au elaborat nişte condiții de creditare destul de simple – luaţi un credit doar cu buletinul fără adeverinţă de salariu în sumă de până la 4000 lei şi pentru fiecare zi de utilizare plătiți doar 0,136%. De asemenea, puteți rambursa împrumutul anticipat cu recalcularea sumei, sau să îl extindeți în baza unor condiţii individuale. Totul este foarte simplu și transparent.

Doriţi să luaţi un microcredit on-line şi nu ştiţi care sumă va trebui rambursată în cele din urmă?

Puteţi aplica pentru un microcredit on-line timp de câteva minute pe site-ul companiei şi la fel de rapid puteți calcula suma totală a împrumutului. Pentru aceasta, pe site aveţi la dispoziţie un simplu instrument – calculatorul de credit. În calculator, indicați suma împrumutului și perioada pentru care ați luat creditul. Programul va calcula automat suma totală spre rambursare.

Astfel, dacă doriți să luați 4000 lei pe o perioadă de 30 de zile, peste o lună va trebui să rambursați doar 4480 lei. Nici un fel de costuri suplimentare sau dobânzi ascunse!