NOUTĂŢI

29 martie 2018

DaCredit – este o companie financiară care merge în întâmpinarea clienților săi și oferă sprijin financiar persoanelor din diferite segmente ale populației. Dacă într-adevăr aveți nevoie de bani, sunteți o persoană responsabilă și sunteți conștient de acțiunile întreprinse, vă vom oferi cu încredere un microcredit on-line cu un termen de o lună, pentru a vă ajuta să vă rezolvţi problema.

Nu ne interesează pentru ce veţi cheltui mijloacele financiare primite – repararea apartamentului, plata datoriilor, cumpărarea tehnicii sau cadourilor, cumpărarea foilor de odihnă sau plata pentru sala de festivităţi. Nu e necesar să prezentaţi un raport privind cumpărăturile făcute. De asemenea, nu punem întrebări inutile, nu efectuăm o mulțime de verificări, nu solicităm un teanc de hârtii şi o istorie de credit impecabilă. La noi puteţi obţine un credit cu buletinul fără adeverinţă de salariu în valoare maximă de 4000 lei pe un termen de o lună chiar în ziua depunerii solicitării de credit.

Mai mult ca atât, nu este necesar să dispuneţi de un cont bancar, sau să aveţi în proprietate bunuri imobile sau mobile. Dacă completați acum solicitarea de credit on-line, veţi fi informat deja astăzi referitor la decizia privind acordarea împrumutului.

Procedura de obținere a unui microcredit fără certificate

Procedura de obținere a unui credit în Moldova de la compania DaCredit este una foarte simplă. Pe site-ul oficial al companiei trebuie să accesați secțiunea de aplicare on-line. Completarea unui formular standard va dura nu mai mult de 7-9 minute. La acesta va trebui să anexați buletinul dumneavoastră scanat. Solicitarea de credit va fi procesată de către managerii companiei în ziua depunerii acesteia și, dacă decizia va fi pozitivă, veți fi contactat pentru a finaliza procedura. Credit în numerar fără certificate – este o soluție reală de care puteți beneficia chiar astăzi. Primiţi banii până la salariu – trăiţi acum!